top of page
team
ONS

Wie zijn nu de mensen die ervoor zorgen dat elk evenement, feest, teambuilding en uitje tot een geslaagd evenement maken? Maak kennis met onze medewerkers. 

Diana Kint-Verplanke

81168564_2619723421480271_45481138796070

Karin ken ik al jaren als vriendin en dorpsgenoot uit Schoondijke. Elkaar een paar jaar uit het oog verloren door verschillende omstandigheden.

Toch weer elkaar tegengekomen omdat haar werkzaamheden me erg aanspreken, heb zelf 2x een bedrijf gehad in de Kinderopvang waar haar zoon ook kwam, ik weet nog goed dat we samen in een houten bak op een heftruck ramen aan het verven waren. Levensgevaarlijk maar wat hadden we een lol!

Dus dat ondernemerschap vind ik zelf spannend want ben nu na andere banen weer eigen baas is de vorm van ZZP in de horeca, cleaning en natuurlijk CATERING!

Spannend maar erg leuk, want ik ga graag met mensen om, hou van gezelligheid en dat is zeker in het team van Zeeuwse Evenementen te vinden, met de vaste groep hebben we veel lol wat weer overslaat op de gasten of klanten…

Ik doe verschillende activiteiten, zoals frieten bakken , barbecue schotels klaarmaken en wegbrengen, op festiviteiten in de foodtruck lekkere dingen maken, en drank verzorgen op feesten.

Recentelijk een cursus Sociale Hygiëne gehaald wat ook belangrijk is in deze branche, zodat je veilig en verantwoord met mensen en spullen omgaat.

Ook knutselen en verven  in de Foodtruck was deze winter een project zodat wij met  de caravan praktisch en handig  aan komend seizoen kan beginnen.

 

Dus we gaan ervoor komend seizoen, met hopelijk leuke activiteiten en vooral mooi weer!

Ik hoop u ergens tegen te komen  zodat uw kan genieten van de sfeer en kwaliteit van Zeeuwse Evenementen.

Angelo Sinack

fb balans.jpg

Aangenaam, ik ben Angelo Sinack. 

Als gecertificeerd Nutritionist / afslanktherapeut en Personal Trainer heb ik meer dan 18 jaar ervaring in het aanpassen van leefstijlen en beweging programma´s, rekening houdend met uw fysieke mogelijkheden. De laatste jaren heb ik me doorontwikkeld met onder andere opleidingen zoals life coach professional en therapeut in pijnbestrijding.

In de zomerperiode geef ik Personal Training middels Bootcamps bij hotels en campings en organiseren we activiteiten met partners uit de streek. Zo ben ik bijvoorbeeld in contact gekomen met Karin Boerman van Zeeuwse Evenementen en Vincent de Loof van Cadzandsports en mij inhuren voor activiteiten zoals bijvoorbeeld Bootcamps, de 'Beachbike Duindender tocht' of historische regioroutes onder mijn begeleiding met een golfkar of ander leuk funvervoer. Naast dit alles werk ik op zzp basis voor zowel Zeeuwse Evenementen als Rent & Joy. Ik doe dit al sinds 2019 en heb er erg veel plezier in.

Madeleine Scherbeijn

2020_11_Karin%2520-%2520Zeeuwse%2520Even

Ik ben Madeleine Scherbeijn.
Ik heb kennis gemaakt met Zeeuwse evenementen in de zomer van 2019. Direct sprak mij het concept heel erg aan. Zeeuwse evenementen zoekt de verbinding tussen vele zeeuwse ondernemers en kan op die manier de leukste arrangementen aanbieden. Het klantcontact is professioneel maar tevens heel erg open. Sinds oktober 2019 ben ik gestart met mijn eigen zzp bedrijfje en werk ik met regelmaat voor Karin om haar te vooral in het administratieve deel te ondersteunen. 

bottom of page