top of page
ons
OVER
CONTACT
opnemen
Karin22-1024x376.jpg

Leuk dat je hier rondkijkt op onze website!

Ik ben Karin Maria Boerman, eigenaresse van Zeeuwse Evenementen. Ik ben geboren in 1968 en opgegroeid in het mooie West Zeeuws-Vlaanderen. Mijn wiegje stond in IJzendijke, waar ik de eerste 17 jaar van mijn leven heb doorgebracht. Daarna heb ik op verschillende plaatsen gewoond, waaronder Vlissingen, Groningen, Tilburg en zelfs vijf jaar in Duitsland. In 1999 ben ik dan teruggekomen naar Zeeuws-Vlaanderen en sindsdien woon ik in Schoondijke. Ik heb 1 zoon en die is inmiddels 25 jaar.

De opleidingen die ik gevolgd heb waren creatief, maar ben qua werk direct in het toerisme en horeca terecht gekomen. Na zo’n kleine 25 jaar voor een baas te hebben gewerkt heb ik de sprong gemaakt en heb een eigen onderneming opgezet. Dit is in 2014 parttime gestart om vervolgens sinds 2017 volledig als ondernemer aan het werk te zijn. Inmiddels is Zeeuwse Evenementen dan ook uitgegroeid naar een bedrijf met verschillende facetten zoals je op deze website kunt zien. Samenwerken met collega bedrijven doe ik heel graag en denk dat het de bedrijvigheid in Zeeuws Vlaanderen sterker maakt.

 

 Sinds april 2019 beheer ik het bedrijf Rent & Joy. De fun voertuigen worden dan ook vooral via Rent & Joy verhuurd.  Een groot geluk in 2020, want wat leven we nu in een heel vreemd jaar met veel veranderingen en emoties binnen het bedrijf. Met nu dit jaar een nieuwe website, webshop en nieuwe pakketten die online besteld kunnen worden een extra toevoeging op het al bestaande. Wij zijn positief en proberen nieuwe wegen te bewandelen. 

Door de jaren heen zijn mij een aantal zaken heel belangrijk en dierbaar geworden. De belangrijkste woorden die mij kenmerken zijn:

Vrijheid – Eerlijkheid – Zeeuwse Evenementen – Creativiteit – Levenslust – Moeder – Liefde – Ibiza – Vreemde culturen – Geloof – Reizen – Leef je mooiste leven – India – Positieve aantrekkingskracht – Doorzettingsvermogen - motorrijden

Bedankt voor de inzending!

Zeeuwse Evenementen

Nijverheidsstraat 1

4507 AW  SCHOONDIJKE

GSM Karin: 06-23732494

E-mail: info@zeeuwseevenementen.nl

KvK: 59512571

BTW: NL001708312B56

 

Op aanvraag kunnen we buitenom de openingstijden altijd afspraken maken voor levering en arrangementen.

Alle tijden zijn minimale openingstijden.

 

bottom of page